Технологія та організація експлуатаційного утримання та ремонту автомобільної дороги Тростянець – Семереньки на ділянці км 132+000 – км 152+000 в Cумській області - Волобуєв, Юрій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В проекті виконаний аналіз природно-кліматичних умов району експлуатації; аналіз експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги; обґрунтування видів та розрахунок об'ємів робіт; експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги; розроблені технології виконання ямкового та капітального ремонтів, а також технологічні схеми для всіх видів робіт; контроль якості виконання робіт; охорона праці та навколишнього середовища.
Keywords: транспортно-експлуатаційний стан; капітальний ремонт; ямковий ремонт; інтенсивність руху; експлуатаційне утримання; асфальтобетонна суміш; охорона праці