Дослідження зміни якості охолоджувальної рідини автомобіля Hyundai I30 - Кобченко, Денис Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розглянуто системи охолодження ДВС. Виконано аналіз існуючих антифризів та їх фізико-хімічних властивостей. Приведені методи визначення якості охолоджуючих рідин та їх класифікації. Приведені значення зміни електропровідності та показників якості антифризів.
Keywords: АНТИФРИЗ; ОХОЛОДЖУЮЧА РІДИНА; ЕЛЕКТРОПРОВІДНІСТЬ; ЛУЖНІСТЬ; КОРОЗІЙНИЙ ВПЛИВ НА МЕТАЛИ; ГУСТИНА; СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ АВТОМОБІЛІВ; ТЕРМОСТАТ