ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ СХЕМ ДОСТАВКИ ТАРНО-ШТУЧНИХ ВАНТАЖІВ АВТОМОБІЛЬНИМ ТРАНСПОРТОМ У МІЖМІСЬКОМУ СПОЛУЧЕННІ - Нагорний, Є. В.; Наумов, В. С.; Шуліка, О. О.; Нагорный, Е. В.; Наумов, В. С.; Шулика, О. А.; Nagornyi, Ye.; Naumov, V.; Shulika, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Наведено результати аналізу підходів до формування технологічного процесу доставки вантажів. Сформульовано визначення базових та комплексних транспортно-технологічних операцій. Транспортно-технологічну схему доставки тарно-штучних вантажів у міжміському сполученні автомобільним транспортом визначено як сукупність основних та додаткових транспортно-технологічних операцій.
ОСОБЕННОСТИ ФОРМИРОВАНИЯ СХЕМ ДОСТАВКИ ТАРНО-ШТУЧНЫХ ГРУЗОВ АВТОМОБИЛЬНЫМ ТРАНСПОРТОМ В МЕЖДУГОРОДНОМ СООБЩЕНИИ
FEATURES OF FORMATION OF PACKAGED CARGO DELIVERY FLOWSHEET IN THE INTERCITY BY MOTOR TRANSPORT
Keywords: технологічний процес доставки; тарно-штучні вантажі; міжміські перевезення; технологический процесс доставки; тарно-штучный груз; междугородные перевозки; delivery process; packaged cargo; intercity transportation; 656.073.28