Удосконалення засобів та методики оцінки дефектності дорожніх покриттів - Сотніков, Олег Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі виконаний аналіз вітчизняних та закордонних нормативних документів та приладового забезпечення щодо застосування сучасних методів визначення рівня руйнувань та деформацій дорожнього одягу, розроблено комплекс кількісних критеріїв оцінки рівня дефектності жорсткого та нежорсткого дорожнього одягів. Запропоновано методику щодо встановлення рівня дефектності дорожнього одягу.
Keywords: рівень дефектності; руйнування; деформації; дорожній одяг; відеодіагностіка; автоматизований метод; критерії оцінки