Виробничі процеси та процедури надання послуг в автосервісі : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти другого рівня денної та заочної форми навчання : спеціальності «Автомобільний транспорт» - Горбік, Ю. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У конспекті лекцій викладені методологія та методика розробки і використання процесів та процедур надання послуг з технічного обслуговування та ремонту автомобілів в автосервісі. Наведено відомості щодо характеристик інформаційних технологій та програмного забезпечення, які застосовуються в процесі надання послуг. Призначений для здобувачів вищої освіти другого рівня денної та заочної форми навчання спеціальності «Автомобільний транспорт».
Keywords: техехнічне обслуговування; ремонт; автомобіль; автосервіс; програмне забезпечення; інформаційні технології; 629.113