Розробка технології виробництва холодних асфальтобетонних сумішей на асфальтобетонному заводі, що реконструюється - Волошкін, Євген Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі виконано аналіз літературних та нормативних джерел щодо приготування та використання холодних асфальтобетонних сумішей. Розглянуто особливості складу та властивостей холодних асфальтобетонних сумішей, а також технологічної схеми приготування цього класу асфальтобетонних сумішей на асфальтобетонному заводі. Розглянуто питання забезпечення техніки безпеки під час роботи заводу та захисту навколишнього середовища.
Keywords: рідке в’яжуче; асфальтобетонна суміш; холодна асфальтобетонна суміш; асфальтобетон; технологія