БЕЗПЕКА ПРАЦІ ПРИ РОБОТІ З ПАЛИВНО-МАСТИЛЬНИМИ МАТЕРІАЛАМИ - Омельяненко, Е. В.; Богатов, О. І.; Попов, В. М.; Омельяненко, Э. В.; Богатов, О. И.; Попов, В. М.; Omelyanenko, E.; Bogatov, О.; Popov, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Досліджено токсичність паливно-мастильних матеріалів шляхом вивчення елементного складу відпрацьованих моторних мастил.
БЕЗОПАСНОСТЬ ТРУДА ПРИ РАБОТЕ С ГОРЮЧЕ-СМАЗОЧНЫМИ МАТЕРИАЛАМИ
LABOUR SAFETY WHEN WORKING WITH COMBUSTIBLE FUELS AND LUBRICANTS
Keywords: паливо-мастильні матеріали; елементний склад; безпека праці; горюче-смазочные материалы; элементный состав; безопасность труда; fuels and lubricants; elemental composition; labour safety; 631.4