Лінійне програмування : для студентів напрямів підготовки 122 Комп’ютерні науки та 121 Інженерія програмного забезпечення - Ємець, О. О.; Пічугіна, О. С.; Маций, О. Б.; Коробчинський, К. П. (My University, 2020)
Посібник містить необхідні теоретичні відомості, що стосуються лінійного програмування, згруповані у вісім розділів. Представлені основні методи лінійної оптимізації, засоби математичного моделювання відповідповідних задач, а також наведено приклади розв’язання модельних практичних задач з графічними ілюстраціями розв’язків задач невеликої вимірності.
Keywords: 519.852