Розробка технології виробництва асфальтобетонних сумішей для отримання асфальтобетонів підвищеної деформаційної стійкості за рахунок використання бітумополімерного в’яжучого - Котенко, Дмитро Вадимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі приділено увагу питаню підвищення властивостей дорожніх бітумів та асфальтобетонів, виготовлених на модифікованих в’яжучих. Розглянуто особливості впливу полімерів на властивості бітумів та асфальтобетонів. Здійснено розрахунки гранулометричних асфальтобетонних та асфальтополімербетонних сумішей, площ складів кам’яних матеріалів, бітумосховища та складу мінерального порошку.
Keywords: бітум; полімер; модифіковані в’яжучі; мінеральні матеріали; асфальтополімербетонна суміш; асфальтополімербетон