Капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н–32 Пок-ровськ – Бахмут – Михайлівка на ді-лянці км 56+300 – км 59+500 у До-нецькій області - Ворошилов, Євген Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломному проекті ділянки ав-томобільної дороги розглянуті пи-тання покращення умов та безпеки руху в ході капітального ремонту. За результатами обстеження ділянки встановлено незадовільний стан пок-риття дорожнього одягу який є ре-зультатом зростання інтенсивності руху, зміною складу транспортних потоків та значним збільшенням в них великовагового транспорту. Згі-дно з результатми проведених роз-рахунків встановлені показники пер-спективної інтенсивності руху на ді-лянці автомобільної дороги, яка на-лежить до II категорії. Запроектова-ний план траси ділянки автомобіль-ної дороги з максимальним викорис-танням вісі проїзної частини. При проектуванні поздовжнього профілю визначена керівна відмітка за умов покриття дорожнього одягу. Запрое-ктовано 5 типів поперечних профілів земляного полотна. Виконано розра-хунки конструкцій дорожнього одя-гу для ділянок посилення та розши-рення. Розроблені заходи для пок-ращення організації та безпеки руху. Розглянуті питання по благоустрою на ділянці дороги, яка підлягає капі-тальному ремонту.
Keywords: капітальний ремонт; автомобільна дорога; інтенсивність руху; план траси; дорожній одяг; безпека руху