Удосконалення організації дорожнього руху на перехресті вул. Полтавський Шлях - вул. Холодногірська - вул. Дудинська в м. Харків - Радіонова, Вероніка Володимирівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Метою роботи є удосконалення організації дорожнього руху за обраними критеріями оцінки на перехресті вул. Полтавський шлях - вул. Холодногірська – вул. Дудинська у місті Харків. Об’єкт дослідження – дорожній руху на перехресті вул. Полтавський шлях – вул. Холодногірська – вул. Дудинська в м. Харків. Предмет дослідження – процес взаємодії транспортних та пішохідних потоків на досліджуваному перехресті. Результати дипломної роботи бакалавра. Створена імітаційна модель досліджувального перехрестя для симуляції руху транспорту та оцінки його характеристик.
Keywords: організація дорожнього руху; транспортний потік; моделювання дорожнього руху; інтенсивність транспортного потоку; світлофорне регулювання