Проект СТО 3 розробкою електротехнічної дільниці для автомобілів концерну Фольксваген - Серебряков, Владислав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Виконано технологічний розрахунок СТО, якій визначив площу постів та дільниць для виробничої програми, яка задана завданням. За даними розрахунків було запропоновано планування генерального плану, виробничого корпусу та електротехнічного відділення.
Keywords: ЕЛЕКТРООБЛАДНАННЯ; СИСТЕМА ЗАПАЛЮВАННЯ; ДЖЕРЕЛО СТРУМУ; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ; ВИРОБНИЧИЙ ПРОЦЕС; ТЕХНОЛОГІЯ ДІАГНОСТУВАННЯ ДІАГНОСТУВАННЯ; СТАНЦІЯ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ; ОХОРОНА ПРАЦІ