Удосконалення інформаційної системи підприємства - Стасенко, Володимир Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі удосконалено інформаційну систему відділу перевезень та технічного відділу підприємства за рахунок формування інформаційно-логічної моделі цих відділів. Удосконалено документообіг у відділі перевезень та технічному відділі за рахунок виключення з маршруту руху документів зайвих учасників і зайвих документів. За допомогою СУБД Access було розроблено базу даних технічного відділу та відділу перевезень, а також розроблено рекомендації щодо впровадження розроблених баз даних в діяльність підприємства.
Keywords: інформаційна система; СУБД Access; документообіг; оперограма