Підвищення ефективності закупівельної логістики на основі використання блокчейн-технології - Середа, Максим Максимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проведено порівняльний аналіз існуючих підходів до оцінки ефективності використання сучасних інформаційних технологій при проведенні закупівельних процедур; розроблено алгоритм оцінки ефективності використання інформаційних технологій, для проведення закупівельних процедур; запропоновано модель, алгоритм й показники ефективності інформаційних технологій у оцінюванні їх впливу на закупівельні процедури підприємства.
Keywords: Блокчейн-технології; смарт-контракти; закупівельна логістика; управління закупівлями; ланцюги постачань; цифровізація закупівель