Дослідження методів оцінювання невизначеності в інтелектуальній вимірювальній інформаційній системі контролю геометрії кузова автомобіля - Альохін, Артем Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В магістерській роботі проведені дослідження методів оцінювання невизначеності вимірювань, вимірювання геометрії кузова автомобіля при умові застосування інтелектуальних вимірювальних інформаційних систем, визначено склад вимірювальних каналів таких систем, розглянуті метрологічні характеристики вимірювальних каналів для забезпечення достовірності результатів вимірювань геометрії кузова та розроблена методика оцінювання невизначеності вимірювання одержаних результатів вимірювань.
Keywords: вимірювання; вимірювальний канал; геометрія кузова автомобіля; інтелектуальна вимірювальна інформаційна система; метрологічна характеристика; невизначеність вимірювання