Аналіз рівня технічного розвитку мобільних підйомників із робочими платформами - Кириченко, Ігор Георгійович; Рєзніков, Олександр Олександрович; Рукавишніков, Юрій Васильович; Книшенко, Антон Олександрович; Kyrychenko, Igor; Reznikov, Oleksandr; Rukavyshnikov, Yurii; Knyshenko, Anton; Кириченко, Игорь Георгиевич; Резников, Александр Александрович; Рукавишников, Юрий Васильевич; Кнышенко, Антон Александрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Представлені результати оцінки впливу класифікаційних ознак та експлуатаційних параметрів мобільних підйомників із робочими платформами на їхній рівень технічного розвитку. На підставі проведеного статистичного аналізу було отримано загальний тренд розвитку мобільних підйомників із робочими платформами залежно від їхніх основних технічних характеристик.
Analysis of the level of technical development of mobile lifts with working platforms
Анализ уровня технического развития мобильних подъемников с рабочими платформами
Keywords: мобільний підйомник; робоча платформа; експлуатаційні параметри; статистичний аналіз; mobile lift; operational parameters; statistical analysis; work platform; рабочая платформа; эксплуатационные параметры; статистический анализ; мобильный подъемник; 681.532:69.002.5; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.1.149