Розроблення методики експериментальних досліджень паливороздавальних колонок - Власов, Владислав Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі розроблена методика проведення експериментальних досліджень паливороздавальних колонок. В дипломній роботі розглянуті встановлені Технічним регламентом конкретні вимоги до технічних та метрологічних характеристик паливороздавальних колонок, виконання яких дозволяє введення їх в обіг та використання їх на АЗС після проходження певних процедур оцінки відповідності. Розглянуті питання з охорони праці.
Keywords: єдність вимірювань; метрологічна характеристика; оцінка відповідності; паливороздавальна колонка; похибка