Система старт-стоп автомобiля - Бажинов, Олексiй Васильович; Двадненко, Володимир Якович; Сєрiков, Сергiй Анатолiйович; Сєрiкова, Олена Андрiївна (My University, 2011)
Система старт-стоп автомобіля, що містить стартер, механічно зв'язаний з ДВЗ, генератор, головну передачу, механічно зв'язану з колесами автомобіля, блок управління, електрично зв'язаний з ДВЗ, стартером і генератором, стоп-сигнал, кінцевий вимикач стоп-сигнала, механічно зв'язаний з педаллю гальма, яка відрізняється тим, що генератор виконано механічно зв'язаним з головною передачею, крім того введено додаткове навантаження генератора і реле вмикання додаткового навантаження генератора, при цьому обмотка цього реле підключена до стоп-сигнала.
Keywords: автомобiлi