Імітаційне моделювання потреб населення м. Нікополь на основі вибіркового обстеження маршрутів - Дрига, Юлія Юріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломної роботі розглядається питання розробки імітаційної моделі потреб населення м. Нікополь на основі вибіркового обстеження маршруті. Розроблено імітаційна модель для визначення інформації о значеннях пасажирів, що входять і виходять на зупинному пункті, а також на основі отриманих даних побудована матриця пасажирських кореспонденцій та здійснено ії оцінка з використанням програмного продукту VISUM.
Keywords: пасажиропотік; матриця пасажирських кореспонденцій; транспортний вузол; обсяг перевезених пасажирів; зупиночний пункт