Визначення доцільності впровадження змін на підприємстві - Сироватко, Дмитро Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі визначено сутність організаційних змін на підприємстві, управління ними та їх види; виконано аналіз результатів діяльності ТОВ "Варна" за останні три роки; здійснено аналіз фінансового стану цього підприємства. Удосконалено методичний підхід щодо оцінки доцільності впровадження змін, враховуючи взаємозв'язок чинників зовнішнього та внутрішнього середовища, виконано її апробацію; обґрунтовано перелік необхідних змін для впровадження в підприємство ТОВ "Варна"; проведено розрахунки з реалізації запропонованих змін на підприємстві та оцінено їх економічну ефективність.
Keywords: зміни; управління змінами; організаційні зміни; оцінка доцільності впровадження змін