Поліпшення металоконструкції мосту мостового крану - Назаренко, Дмитро Вячеславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Об’єктом дослідження металоконструкція мосту мостового крану. Метою роботи є поліпшення металоконструкції мостового крану за рахунок модернізації конструкції. Методи дослідження – вивчення й аналіз літератури та документів щодо металоконструкції мосту мостового крану, узагальнення. Отримано розрахунок конструкції мосту мостового крану, проведені теоретичний розрахунок. Обчислено економічний ефект від впровадження у виробництво. Розроблено заходи з охорони праці та безпеки при експлуатації крана.
Keywords: мостовий кран; механізм підйому; механізм пересування візка; металоконструкція; техніко-економічні розрахунки; охорона праці