Удосконалення організації дорожнього руху в центральній частині Індустріального району м. Харкова - Кайдалов, Павло Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі проаналізовані методи удосконалення організації дорожнього руху на вулично-дорожній мережі Немишлянського району Харкова. Проведено аналіз рівня безпеки дорожнього руху та дорожніх умов, розроблено заходи з покращення показників ефективності дорожнього руху.
Keywords: організація дорожнього руху; вулично-дорожня мережа; дорожній рух; транспортний затор