Проект капітального ремонту автомобільної дороги Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв км 184+450 – км 185+550 - Гасімов, Маріф (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті виконання дипломного проекту виконано: збір і аналіз інформації щодо характеристики ділянки дороги та району її розташування, аналіз методів оцінки безпеки руху, оцінку умов руху за коефіцієнтами аварійності, проектування поздовжнього профілю і земляного полотна, розробку заходів з організації дорожнього руху, проектування конструкції нежорсткого дорожнього одягу для підсилення існуючої конструкції та для нового будівництва.
Keywords: аварійність; безпека руху; дорожній одяг; огородження; поздовжній профіль; план траси; штучні споруди