МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ВИБОРУ РУХОМОГО СКЛАДУ ДЛЯ ПАСАЖИРСЬКИХ АВТОБУСНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ - Костікова, М. В.; Скрипіна, І. В.; Костикова, М. В.; Скрипина, И. В.; Kostikova, M.; Skrypina, I. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Викладено два напрями вирішення задачі вибору типу рухомого складу. Описуються розроблені математичні моделі організації пасажирських автобусних перевезень, які дозволяють отримати значний додатковий прибуток. Подано рекомендації щодо практичного застосування побудованих моделей.
МАТЕМАТИЧЕСКАЯ МОДЕЛЬ ВЫБОРА ПОДВИЖНОГО СОСТАВА ДЛЯ ПАССАЖИРСКИХ АВТОБУСНЫХ ПЕРЕВОЗОК
THE MATHEMATICAL MODEL OF SELECTING THE ROLLING STOCK FOR PASSENGER BUS TRANSPORTATION
Keywords: математична модель; пасажирські перевезення; ефективність; рухомий склад; обмеження; математическая модель; пассажирские перевозки; эффективность; подвижной состав; ограничения; mathematical model; operational costs; passenger transportation; investment; efficiency; urban passenger transport; rolling stock; restrictions; 001.57:51:656.025.2