Проект СТО легкових автомобілів з розробкою зони ТО - Боровик, Данило Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті була розроблена станція технічного обслуговування легкових автомобілів з зоною ТО. Визначено обсяги робіт на СТО, розраховане число робочих, ділянок, площі необхідних приміщень. Розроблено технологічні інструкції з проведення ТО автомобіля Daewoo Sens. Проведено аналіз обладнання і обраний підйомник для проведення робіт по ТО. Розроблено заходи щодо безпеки життя і діяльності людини в зоні ТО легкових автомобілів.
Keywords: технічне обслуговування; технологічні інструкції; Daewoo Sens; СТО; підйомник автомобільний двостієчний; електрогідравлічний