Дослідження інформаційно-вимірювальної системи вимірювання температури - Маслов, Дмитро Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У дипломній роботі досліджено вплив мікроклімату на працездатність та здоров’я працюючих. Проаналізовано сучасний міжнародний та вітчизняний ринок на наявність інтелектуальних вимірювальних систем: їх характеристики та ціноутворення. На основі зроблених висновків стосовно існуючих систем, створено вимірювальну систему вологості та температури на основі базового набору Arduino.
Keywords: Arduino; ATmega328; датчик відносної вологості; датчик температури; інтелектуальна вимірювальна система; інтелектуальний датчик; мікроклімат; мікроконтролер; моніторинг