Децентралізоване мультиагентне планування на основі навчання для використання у транспортній логістиці - Полтавська, Єлизавета Геннадіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи полягає у дослідженні узагальнюючих методів для децентралізованого PO-MAPF. Об’єкт дослідження – дослідження узагальнюючих методів для децентралізованого PO-MAPF для використання у транспортній логістиці. Предмет дослідження – алгоритм Distributed Heuristic Communication (DHC). Розроблено новий метод, DHC-R. Реалізація, псевдокод та ваги моделей доступні у відкритому доступі для використання у транспортній логістиці.
Keywords: MAPF; PO-MAPF; евристичні алгоритми; навчальні алгоритми; MovingAI; Навігаційно-Інтенсивні Карти