Методи інтелектуальної обробки даних газоаналізаторів для виявлення небезпечних концентрацій у промислових зонах - Швидкий, Максим Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Робота присвячена дослідженням методів обробки вимірювальної інформації в інформаційних вимірювальних системах. У роботі запропоновано варіант системи управління технологічним процесом за гібридним варіантом, в якому порогові значення вимірювань використовуються для нормативних дій, а система з машинним навчанням використовується для пріоритизації, фільтрації хибних тривог та раннього попередження.
Keywords: небезпечні концентрації; газоаналізатори; інформаційно- вимірювальна система; машинне навчання.