Спосiб пiдвищення поперечної стiйкостi колiсних машин зi складаними рамами - Подригало, Михайло Абович; Полянський, Олександр Сергiйович; Дубiнiн, Євген Олександрович; Задорожня, Вiкторiя Володимирiвна (My University, 2011)
Спосіб підвищення поперечної стійкості колісних машин зі складаними рамами, що включає зменшення вертикальних прискорень до значення, меншого за критичне, який відрізняється тим, що зменшення вертикальних прискорень здійснюють демпфуючими елементами.
Keywords: колiснi машини