Обґрунтування використання методу аналізу шумів у вимірювальних каналах температури. - Радченко, Владислав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена аналізу шумів у вимірювальних каналах температури, типовим проблемам, які виникають при експлуатації вимірювальної техніки, методам її діагностики. В роботі проаналізовані умови роботи температурних датчиків опору, в залежності від умов технологічного процесу на об’єктах з підвищеною небезпекою. Проаналізовані сучасні методи вимірювання температури, їх характеристики.
Keywords: коефіцієнт самонагріву; опір; об’єкт з підвищеною небезпекою; температурний датчик опору; температура.