Імпульсне деформування трикутних пластин на основі класичної теорії - Янютін, Є. Г.; Шарапата, А. С.; Yanyutin, Yevgeniy Grigor'yevich; Sharapata, Andrey Sergeevich (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В цій статті розглядаються імпульсні впливи різних навантажень на трикутні, рівнобедрені, пружні, ізотропні пластини. Дослідження проводяться з використанням класичної теорії пластин. Наведено аналітичний розв’язок прямої задачі з визначення внутрішніх моментів і прогинів пластини, а також числові дані розрахунку конкретного випадку навантаження.
Impulse deformation of triangular plates based on the classical theory
Keywords: трикутні пластини; класична теорія пластин; метод Нав’є; перетворення Лапласа; калёванная; пряма задача; triangular plates; classical plate theory; Navier method; Laplace transform; direct task; 629.341; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.95.0.165