КОНСТРУКЦІЯ СИСТЕМИ ДИСПЕРГУВАННЯ ДИЗЕЛЬНОГО ПАЛИВА ПІДВИЩЕНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ - Кравець, А. М.; Кравець, В. Г.; Прийма, О. І.; Кравец, А. М.; Кравец, В. Г.; Прийма, А.И.; Kravets, A.; Kravets, V.; Priyma, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Проаналізовано параметри, які справляють вплив на ефективність процесу гідродинамічного диспергування. Доведено, що існуюча конструкція системи диспергування дизельного палива на транспортних засобах відрізняється низькою ефективністю. Запропоновано нову конструкцію системи із застосуванням додаткового паливного бака, що дозволить скоротити витрати часу й енергії на обробку палива до потрібного рівня ефективності.
КОНСТРУКЦИЯ СИСТЕМЫ ДИСПЕРГИРОВАНИЯ ДИЗЕЛЬНОГО ТОПЛИВА ПОВЫШЕННОЙ ЭФФЕКТИВНОСТИ
DESIGN OF DIESEL FUEL DISPERSING SYSTEM OF IMPROVED EFFICIENCY
Keywords: дизельне паливо; гідродинамічне диспергування; ефективність; система живлення дизельного двигуна; дизельное топливо; гидродинамическое диспергирование; эффективность; система питания дизельного двигателя; diesel fuel; hydrodynamic dispersing; efficiency; diesel-engine feed system; 621.436