Формування системи ризик-менеджменту підприємства - Камал, Сергій Едуардович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі вдосконалено методологічний підхід до формування системи управління ризиками підприємства завдяки інтеграції положень міжнародних стандартів ISO 31000:2018 та COSO ERM 2017 з розробленою автором концепцією «двоїстої природи ризиків «Укрпошти» в умовах військового стану», яка, на відміну від існуючих, дозволяє по-новому інтерпретувати стратегічні та операційні ризики, розкриваючи їхню взаємозалежність та різний вплив на довгострокову стійкість підприємства.
Keywords: ризик-менеджмент; система управління ризиками; ат «укрпошта»; ідентифікація ризиків; оцінка ризиків