Розробка інформаційного додатку для студентів - Петренко, Марина Григорівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – процес створення візуальної частини веб-додатку на основі мови розмітки документів для перегляду веб сторінок, спеціальної мови стилів. Мета роботи – створення програмного забезпечення, яке може взаємодіяти зі студентами (більше націлене на першокурсників), для надання інформації стосовно складу ректорату, історії учбового закладу та спеціальностей за якими проводиться навчання. Було проаналізовано існуючі рішення серед веб-додатків для студентів. На базі виявлених недоліків був розроблений макет, а далі і реалізація. Під час розробки дипломної роботи автором опубліковано статтю у збірнику: - Петренко М. Г., Лебединський А. В. Роль інформаційних веб-додатків для абітурієнтів під час вступу до вищих навчальних закладів // Експертні оцінки елементів навчального процесу : зб. наук. пр. за матеріалами XXV міжвузівської наук-практ. конф., м. Харків, 25 листоп. 2023 р. Харків, 2023. С. 68–70.
Keywords: web-додаток; html; css; javascript; php; figma