Спосiб магнiтно-iмпульсного притягання металевих заготiвок iндукторною системою з двома прямокутними витками та тонким екраном - Батигiн, Юрiй Вiкторович; Гнатов, Андрiй Вiкторович; Чаплигiн, Євген Олександрович; Шиндерук, Свiтлана Олександрiвна; Щиголєва, Свiтлана Олександрiвна; Сабокар, Олег Сергiйович (My University, 2013)
Спосіб магнітно-імпульсного притягання металевих заготівок прямокутною індукторною системою методом притягання до індуктора, що полягає у їх деформуванні за рахунок впливу імпульсним магнітним полем, який відрізняється тим, що індуктор виконують у вигляді двох прямокутних витків, один з яких розташовують по краю робочої зони системи зверху тонкого допоміжного екрана, а другий - знизу, причому витки індуктора з'єднані між собою так, що струм в них протікає в одному напрямку.
Keywords: металообробка