Дослідження розрізнювальної здатності методів спектрального аналізу виміряних сигналів - Черній, Вадим Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі бакалавра приведені результати досліджень точності вимірювання параметрів вібрації в дорожніх транспортних засобах. Проаналізовані недоліки перетворення Фур'є при вимірюванні параметрів вібрації. Встановлено, що технологія вейвлет-аналізу найбільше підходить для визначення параметрів вібрації дорожньої машини при різних динамічних навантаженнях.
Keywords: автогрейдер; вейвлет-аналіз; динамічні навантаження; інформаційно-вимірювальна система; параметри вібрації; фур'є перетворення