ОБҐРУНТУВАННЯ КОМПЛЕКСНОГО КРИТЕРІЮ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ОБ’ЄДНАНОГО ТРАНСПОРТНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Мосьпан, В. М.; Мосьпан, В. Н.; Mospan, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Запропоновано методику обґрунтування критерію ефективності функціонування об’єднаного транспортного підприємства з точок зору муніципалітету, пасажира та перевізника. Використовуючи даний підхід, запропоновано комплексний критерій ефективності функціонування об’єднаного транспортного підприємства
ОБОСНОВАНИЕ КОМПЛЕКСНОГО КРИТЕРИЯ ЭФФЕКТИВНОСТИ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ ОБЪЕДИНЕННОГО ТРАНСПОРТНОГО ПРЕДПРИЯТИЯ
JUSTIFICATION OF INTEGRATED CRITERION OF COMBINED TRANSPORT COMPANY EFFICIENCY
Keywords: інтегрована транспортна система; об’єднане транспортне підприємство; коефіцієнт ефективності; интегрированная транспортная система; объединенное транспортное предприятие; коэффициент эффективности; integrated transport system; combined transport company; efficiency ratio; 656.073.2