Проєкт капітального ремонту мостового переходу на км 244+092 а/д загального користування державного значення Н-07 Київ-Суми-Юнаківка, Сумська область - Швець, Ігор Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Наведена загальна характеристика об’єкта проєктування, основні показники стану мостового переходу, представлено варіанти капітального ремонту мосту та основні положення проєктного рішення. Представлена безпека руху, інженерно-технічні заходи цивільного захисту, науково-технічний супровід, охорона навколишнього природного середовища.
Keywords: металева гофрована конструкцій; капітальний ремонт; демонтаж; варіантне проєктування; габіони; штучна споруда