Проект агрегатної дільниці у міської СТО - Бондаренко, Владислав Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – двигун внутрішнього згоряння. Мета дослідження – підвищення безпеки та поліпшення діагностики та технічного обслуговування двигуна внутрішнього згоряння. У дипломному проекті приведень технологічний розрахунок, запропонований технологічний процес діагностики, обслуговуванню та ремонту двигуна внутрішнього згоряння. Проаналізовано й запропоновано технологічні інструкції по обслуговуванню та ремонту двигуна внутрішнього. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічна оцінка проектних рішень.
Keywords: діагностика; інструкція; керування; технологія; механізм; техніка безпеки; розрахунок