Постановка задачі і викладання результатів наукових досліджень в дисертаційних роботах з технічних наук - Мигаль, Василь Дмитрович; Аргун, Щасяна Валіковна; Гнатов, Андрій Вікторович; Жарко, Юрій Григорович; Migal, Vasiliy; Arhun, Shchasiana; Hnatov, Andrii; Zharko, Yurii; Мигаль, Василий Дмитриевич; Аргун, Щасяна Валиковна; Гнатов, Андрей Викторович; Жарко, Юрий Григорьевич (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
При написанні дисертацій здобувачі стикаються з серйозною проблемою правильного викладення отриманих результатів. У зв’язку з цим, суттєво падає якість дисертаційної роботи навіть, якщо рівень їх досліджень і розробок дуже високий. Дана робота присвячена вирішенню цієї проблеми і буде корисна не тільки для тих, хто працює над дисертацією (магістерською, доктора філософії (кандидатською), докторською), але і для тих, хто готує звіти наукових досліджень і для авторів наукових статей.
Problem statement and presentation of results of scientific research in dissertation works in technical sciences
Постановка задачи и изложение результатов научных исследований в диссертационной работе по техническим наукам
Keywords: наукове дослідження; дисертаційна робота; вимоги; освіта; вищий навчальний заклад; здобувач; якість дисертацій; scientific research; dissertation work; requirements; education; higher educational institution; applicant; quality of dissertations; научное исследование; диссертационная работа; требования; образование; высшее учебное заведение; соискатель; качество диссертаций; 629.341; 10.30977/VEIT.2020.18.0.6