Дослідження температурного режиму течії робочої рідини у гідроприводі БДМ.Частина 2 - Чуб, Ігор Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Дипломна робота присвячена вирішенню актуальної проблеми підвищення ефективності експлуатації гідроприводу будівельної машини (на прикладі екскаватора четвертої розмірної групи) шляхом стабілізацією теплового режиму роботи його гідроприводу і вдосконаленням гідробаку. В результаті виконання роботи поліпшується температурний режим роботи гідроприводу, що дає змогу підвищити термін служби гідроагрегатів, підтримати середню продуктивність екскаватора на більш високому рівні і скоротити витрати на ремонт та технічне обслуговування. Розглянуті питання охорони праці, визначення економічної ефективності.
Keywords: екскаватор; гідропривод; температура робочої рідини; гідробак; запобігання втрат робочої рідини