Особливості логістичного управління складською системою підприємства експрес-доставки - Птиця, Наталія Василівна; Ковцур, Катерина Григорівна; Ptytsia, Natalia; Kovtsur, Kateryna (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Механізм роботи експрес-доставки забезпечує безперебійність логістичного обслуговування споживачів, що у сучасних ринкових умовах повинно забезпечуватись ефективною роботою складу. Незважаючи на існування різних методів та систем для оптимізації складського процесу, особливості функціонування складу на підприємствах експрес-доставки є не повністю вивченими. Проаналізовані параметри роботи складу відображають об’ємно-масові характеристики, що дозволяють оцінити ефективність роботи складу по відношенню до використання його корисної площі, пропускну спроможність та потужність. Запропоновані параметри роботи складу, враховують особливості логістичного управління системи експрес-доставки.
Features of logistics management of warehouse system of the express delivery
Keywords: логістичне управління; доставка; складська система; експрес-доставка; фізичний розподіл; logistics management; delivery; warehouse system; express delivery; physical distribution; 658.78; 10.30977/VEIT.2022.21.0.02