Формування системи DIGITAL-маркетингу на підприємстві - Жученко, Діана Геннадіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
За мірою розширення цифрового впливу на звичайну людину, трансформується й звичайне поняття маркетингу. Інвестиції у цифрові технології, з використанням різнобічних каналів просування допомагають бізнесу вирости. Авторитетної присутності на інтернет-просторах можна досягти за допомогою використання грамотної сучасної інтернет-стратегії. Об’єкт дослідження – шляхи покращення маркетингової діяльності підприємства. Мета роботи – пошук шляхів підвищення ефективності digital-маркетингу на підприємстві, покращення взаємодії та впізнаваності компанії шляхом використання інструментів SMM. Метод дослідження – ситуаційний аналіз, метод теоретичного узагальнення, аналізу та синтезу, SWOT-аналіз, графічний метод, економічний аналіз. Наукова новизна роботи полягає в розвитку теоретико-методичного підходу щодо підвищення ефективності маркетингової стратегії підприємства шляхом формування системи digital-маркетингу та використання інструментів SMM. Результати роботи оприлюднено в Збірнику студентських наукових праць «Економічні перспективи», м. Харків, ХНАДУ, 2022 р. та апробовано на 2 міжнародних наукових конференціях.
Keywords: DIGITAL-маркетинг; підприємство; таргетинг; цифровий таргетинг; інструменти; стратегія просування