Розрахунок швидкості охолодження при отриманні мікрогранул газовим розпилюванням - Терновий, Ю. Ф.; Лічконенко, Н. В.; Терновой, Ю. Ф.; Личконенко, Н. В.; Ternovyi, Yurii; Lichkonenko, Natalia (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Наведено різні методики розрахунків швидкостей охолодження при газовому розпиленні металевих розплавів. Показано, що розрахунок швидкості охолодження при кристалізації залежить від розміру мікрогранул і присутності сателітів на їх поверхні.
Расчет скорости охлаждения при получении микрогранулам газовым распылением
Calculation of cooling rate when producing microgranules by gas spraying
Keywords: газове розпилення; мікрогранула; теплообмін; кристалізація; сателіт; швидкість охолодження; число Біо; траєкторія; газовое распыление; микрогранула; теплообмен; кристаллизация; сателлит; ско- рость охлаждения; число Био; траектория; gas atomization; microgranule; heat transfer; crystallization; satellite; cooling rate; Bio number; trajectory; 621.762.2