Поліпшення фінансового стану АТП - Аджемян, Артур Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проведено дослідження основних шляхів поліпшення фінансового стану АТП. Розглянуто та проаналізовано основні показники функціонування підприємства. Проведено аналіз фінансового стану підприємства. Розроблено матричну модель оцінювання фінансового стану підприємства. Запропоновано та обґрунтовано практичні рекомендації щодо нормування оборотних активів задля поліпшення фінансового стану підприємства.
Keywords: фінансовий стан; ліквідність; фінансова стійкість; оцінювання; оборотні активи; нормування