Спосiб визначення строкiв служби робочих рiдин гiдроприводiв - Венцель, Євгенiй Сергiйович; Орел, Олександр Володимирович (My University, 2010)
Спосіб визначення строків служби робочих рідин гідроприводів, який включає енергійне збовтування рідини, яку витримують потім в кюветі не менше ніж 8 годин, а потім роблять підрахунок часток забруднень, який відрізняється тим, що до підрахунку часток забруднень враховуються частки розміром менше 5 мкм, та бракувальним показником якості використовується коефіцієнт протизношувальних властивостей робочих рідин, який є інтегральним показником придатності їх до подальшої експлуатації.
Keywords: гiдропривiд