Проектування ремонтних робот на автомобільній дорозі державного значення Н-11 Дніпро – Миколаїв, км 298+000 – км 303+000 в Миколаївській області - Шапочник, Василь Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – проєктні роботи при ремонті автомобільної дороги. Мета роботи – розробити заходи з підвищення показників, які впливають на безпеку, швидкість та комфортність руху, рівень інформаційного забезпечення та інші, в складі проекту ремонту. Метод дослідження – аналіз науково-технічної інформації за літературними джерелами і нормативною документацією та залучення методів автоматизованого проектування. Галуззю використання є розробка проєктної документації автомобільної дороги в складі проєкту ремонту. В результаті розробки дипломної роботи виконано: збір і аналіз інформації щодо проєктування ремонтних робіт, які виконують на автомобільних дорогах, проаналізовані нормативні документи щодо проєктування робіт та технологія створення проєктної документації ремонту автомобільної дороги, розроблені відповідні креслення.
Keywords: автомобільна дорога; проєктування ремонтних робіт; проєктування поздовжнього і поперечного профілю; проєктування дорожнього одягу; система автоматизованого проектування