Технологія та організація виконання робіт з будівництва ділянки автомобільної дороги ІІІ категорії довжиною 15 км в Чернігівській області - Бахтин, Олексій Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Під час виконання дипломного проєкту були детально розглянуті кліматичні умови району будівництва. Запропонована технологія та організація робіт з будівництва водопропускної труби, технологія та організація робіт з будівництва земляного полотна, дорожнього одягу. Детально викладена технологія та організація робіт з будівництва шарів дорожнього одягу. В дипломному проєкті розглянуті питання контролю якості виконання робіт з будівництва ділянки автомобільної дороги.
Keywords: автомобільна дорога; водопропускна труба; земляне полотно; дорожній одяг; контроль якості