Уточнення виду функції транспортного тяжіння у розрахунку транспортних кореспонденцій, транзитних для центральної частини міста - Засядько, Д. В.; Zasiadiko, Dmytro (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Розглянуто деякі види функції транспортного тяжіння та можливість їх застосування при розрахунку транспортних кореспонденцій, які проходять транзитом через центральну частину міста. Запропоновано критерій для вибору оптимального виду функції тяжіння, показано, що, незалежно від значення константи, окрім нуля, на яку можна помножити функцію транспортного тяжіння, результат розрахунків матриці кореспонденцій не змінюється.
Уточнение вида функции транспортного тяготения в расчёте транспортных корреспонденций, транзитных для центральной части города
Adjustment of a type of traffic function for calculation of origin-destination transit flows across the central part of the city
Keywords: транзитні транспортні кореспонденції; матриця транспортних кореспонденцій; функція транспортного тяжіння; транзитные транспортные корреспонденции; матрица транспортных корреспонденций; функция транспортного тяготения; transit origin-destination flows; origin-destination trip matrix; transport traffic gravity function; 656.11