Підвищеня якості життя як прояв соціально-економічного розвитку - Олійникова, Н. А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розглянуто взаємозв’язок рівня соціально-економічного розвитку з якісними змінами в суспільстві, зокрема в підвищенні якості життя; подано комплексну характеристику індикаторів якості життя суспільства, а також основні методики оцінки.
Keywords: індекс людського розвитку; якість життя; соціально-економічний розвиток; human development index; quality of life; social and economic development; 332.025